Kvensk språkdag og verving av medlemmer

I dag, 26. april, var det kvensk språkdag. Det er 2. gang dagen markeres og den skal hovedsaklig brukes til å fokusere på kvensk språk. Men 2016 er også det året det igangsettes en stor medlemsvervingskampanje.

Her, i Lakselv, fant vi i styret ut at vi ville ha medlemsvervingskampanje på nettopp språkdagen. Vi flere vi er – jo sterkere er vi! Vi har som mål å bli den største foreningen i Norge. I dag er vi 3dje størst. Kanskje vi ikke når målet, men vi har iallefall et mål så får vi se.

Vi satt på Torgsenteret i Lakselv og klarte å verve 6 medlemmer den korte tiden vi satt der. Vi har fine vervepremier hvis noen går med tanken om å bli medlem. De 50 første som blir medlem, må ikke ha vært registrert som medlem hos oss før, får den nye boka til Reidun Mellem: «Kvenfolkets 500 år ved Ishavskysten» (verdt 249,-) og et 6 måneders gratis abonnement av den kvenske avisa Ruijan Kaiku.

Dersom du ønsker å bli medlem har du flere alternativ:

Du kontakte oss på denne mailadressen: lemmijokilaiset@gmail.com

eller ringe lederen, Liss Beth Gjertsen Nyby, tlf: 94255395

eller finne kontonummeret vårt selv på «Hvem er vi» oppe i høyre hjørne på denne hjemmesida.

IMG_0369 (1)

Medlemsverving på Torgsenteret i Lakselv. Bak til venstre, Sonja Magnhild Nyby, i midten, Svanhild Paulsen og ytterst til høyre Liv Annie Johansen. Edith Flåten sitter foran og får en liten prat og en kopp kaffe. Helt bak ser vi Yngve Andersen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s